Gasthuishoeve

Gasthuishoeve

Streekbelevingscentrum in het Groene Woud van Brabant.
Openingstijden Gasthuishoeve

Volg ons op

Tuinplanten kopen

Tuinplanten online kopen

De Gasthuishoeve heeft een mediterrane binnentuin en een inspiratietuin. U kunt onze planten en bomen aangeplant bewonderen. Voor dat u over gaat tot de aankoop kunt u zich een goed beeld vormen hoe de plant of boom in uw tuin zou staan. Wij lichten u graag voor over de verzorging, het snoeien of de bodemverbetering. Omdat het onmogelijk is om onze hele collectie aan te planten hebben wij een regelmatig wisselend assortiment in de tuinen staan. U kunt onze tuinplanten ook online kopen.

Iedere plant of boom in de tuin is voorzien van een QR code. Als u deze scant met uw smartphone of tablet gaat u rechtstreeks naar het product op onze webshop. Daar heeft u een volledig overzicht van de specifieke kenmerken, bestelmogelijkheden en prijzen. U kunt u bestelling thuis laten bezorgen (€ 9,95 of gratis vanaf €75) of afhalen op de Gasthuishoeve.
Om te genieten van alle voordelen van onze webshop adviseren wij u een account aan te maken.
Wij hebben geen voorraad, uw bestelling komt rechtstreeks van de kweker, hierdoor bent u altijd verzekerd van een vers product in top conditie.

Direct na uw bestelling op de webshop krijgt u een orderbevestiging per email. Wij nemen contact op met de kweker(s) om uw bestelling samen te stellen. Door onze uitgekiende logistiek zijn wij in staat om ook grote orders snel te leveren.
Via de email ontvangt u de factuur. Na betaling wordt uw bestelling met zorg verzonden.

De aangesloten kwekers presenteren met trots hun planten en bomen. Zij zullen er dan ook alles aan doen om u topproducten te leveren. Omdat u rechtstreeks bij de kweker koopt bent u verzekerd van een scherpe prijs. Zelf de kweker bezoeken op zijn bedrijf? U bent van harte welkom!

Wij leveren uw bestelling desgewenst af tot in de tuin, voorzien van de juiste informatie, zodat u jaren kunt genieten van uw aankoop. Ook voor het aanplanten van uw aankopen zijn we u graag van dienst. Graag informeren we u over de mogelijkheden.

Planten & bomen van de Gasthuishoeve -- kwaliteit van de vakman
Werkwijze

ADVIES :
alle dagen

AFHALEN :
woensdag, vrijdag en zaterdag

BEZORGEN :
€9,95 of gratis vanaf €75,-

WEBSHOP :
bezoek webshop


Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Gasthuishoeve nieuwsbrief of breng een bezoek aan onze webshop. Aanbiedingen, nieuws, tips en een vooruitblik op de komende themaweken. U blijft hiermee op de hoogte van de komende activiteiten. Wij informeren u op tijd zodat u niets hoeft te missen.

Webshop

Onze planten, bomen en streekproducten zijn ook verkrijgbaar via onze webshop.
Maak op eenvoudige wijze een account aan en geniet van de mogelijkheden. Regelmatig zijn er leuke aanbiedingen verkrijgbaar.