Gasthuishoeve

Gasthuishoeve

Streekbelevingscentrum in het Groene Woud van Brabant.
Openingstijden Gasthuishoeve

Volg ons op

pijl links   kruis   pijl rechts KwekerijGreenmakersHoogwaardige groendaken

Greenmakers

Greenmakers Ons bedrijf Greenmakers produceert in het Brabantse Haaren planten en ontwikkelt systemen voor groene daken. Onze focus ligt op groen blijvende daken. Dit waarborgen wij door een goede selectie van plantsoorten geschikt voor een groendak en een perfecte opbouw van de teeltbodem. De Greenmakers van het bedrijf zijn René de Lepper en Aad Vermeer. Groen zit bij beide in het bloed. René is al ruim 15 jaar teeltadviseur op hoog niveau en Aad Vermeer heeft vanuit zijn eigen kwekerij al jaren ondernemingservaring. Met kennis, ervaring en enthousiasme van beide groen makers produceren ze met Greenmakers hoge kwaliteit planten voor groene daken. René en Aad maken met hun hoogwaardige producten de wereld een stuk groener.

De producten die wij produceren zijn: vegetatiematten, plugplanten, Ready Roof en spruiten. Vooral de Ready Roof kant-en-klare dakcassette is erg in trek. Dit zijn kant-en-klare dakelementen. Ideaal om ook als doe-het-zelver snel een mooi groendak aan te leggen.

Een groot voordeel van een groendak is dat je dak het hele jaar mooi groen is. Dit straalt rust en ruimte uit en verbetert het woon-en werkklimaat. Verder isoleert een groendak of koelt het juist af en wordt de levensduur van het dak verdubbeld. Tenslotte is de waterberging bij groene daken een groot voordeel. De riolering wordt ontlast, omdat het water langer wordt vastgehouden op de daken. Hierdoor vertraagt de hemelwaterafvoer.

De wereld groener maken
-- Dat is ons doel
Uw kweker

NAAM : Aad Vermeer

LOCATIE : Haaren

TAGS : Dakbedekking, Greenmakers, waterberging, isolatie, groendak, kant-en-klaar

WEBSITE : www.greenmakers.eu