Gasthuishoeve

Gasthuishoeve

Streekbelevingscentrum in het Groene Woud van Brabant.
Openingstijden Gasthuishoeve

Volg ons op

pijl links   kruis   pijl rechts BoomkwekerijtonTon BuxusDe kennis en passie voor de Buxusplanten is het fundament van ons bedrijf

Boomkwekerij tonTon Buxus

Boomkwekerij tonTon Buxus Wij, Ton en Ton, hebben in 2008 door onze gezamenlijk kennis van Buxusplanten tonTon Buxus opgericht. Ons bedrijf kenmerkt zich door kwaliteitsplanten en de service die wij u te bieden hebben. TonTon Buxus onderscheidt zich op het gebied van buxusplanten van een ieder die op dat vakgebied actief is. Onze kracht zit vooral in het kunnen beleveren van alle voorkomende maten vormen en aantallen buxusplanten. U bent bij ons op het juiste adres voor de levering van buxusplanten voor uw terras, maar ook voor het aanleggen van grote groenprojecten. We zullen met u meedenken, adviseren, en zo nodig alternatieven aanbieden zodat u een keuze kunt maken die bij u, en uw budget past.

In de boomkwekerij sector verzorgen wij de in- en verkoop van alle voorkomende Buxus planten. Ons bedrijf beschikt over een groot areaal waar we jaarrond planten uit kunnen selecteren zodat u gegarandeerd bent van een visueel, en kwalitatief hoogwaardige plant. Wij zijn de specialist in buxusplanten door de combinatie van vakkennis van de medewerkers, de hoge automatiseringsgraad, en een uitgekiend bemesting- en gewasbeschermingbeleid. Onder optimale omstandigheden groeien onze buxusplanten uit tot producten van topkwaliteit. Alle buxusplanten kunnen worden voorzien van een aantrekkelijk foto etiket met daarop heldere begrijpbare plantinformatie, hierdoor weet de consument exact wat hij of zij koopt.

Onze kracht is het kunnen leveren van elke mogelijke buxus.-- Helemaal naar uw wens
Uw kweker

NAAM : TonTon Buxus

LOCATIE : Beek en Donk

TAGS : Buxus, aantal, vorm, Buxusplant, Beek en Donk

WEBSITE : www.tontonbuxus.nl