Gasthuishoeve

Gasthuishoeve

Streekbelevingscentrum in het Groene Woud van Brabant.
Openingstijden Gasthuishoeve

Volg ons op

pijl links   kruis   pijl rechts PlantenkwekerijJoost SterkeEen jonge dynamische onderneming in het prachtige boomrijke Haaren.

Plantenkwekerij Joost Sterke

Plantenkwekerij Joost Sterke Midden Brabant staat bekend om haar zandgronden, welke perfect zijn voor de boomteelt. Midden in Brabant ligt dan ook ons stukje trots: Plantenkwekerij Joost Sterke. In de volle grond worden op ons land onder andere Heesters en Coniferen geteeld, maar ook Taxus en Mahonia. Taxus kan in veel verschillende vormen worden gebruikt. Zo kan er een taxushaag worden gecreërd, om uw tuin verschillende dimensies te geven. Een Taxus in uw tuin kan uw tuin een chique look geven. Echter kan ook de Conifeer zeer goed gebruikt worden om een mooie haag in uw tuin te creëren.

Door de geoptimaliseerde mechanisatie in het bedrijf, de ruimte en doordat er snel gereageerd kan worden op verschillende omstandigheden kunnen wij snel inspelen op de wensen van onze consument. We zijn dus een flexibele, jonge organisatie. Wij kweken de planten in volle grond en kweken hem af in een container. Door deze kweekmethode krijg je een geweldig eindresultaat: een zware, volle, volledig doorgewortelde plant. We kunnen de planten dus leveren in zowel kluit, als potgedrukt afleveren. In heel Europa leveren wij bij tuincentra, groothandels, bouwmarkten, voor hovenier en nog voor veel meer afnemers! Wij kunnen het hele jaar rond leveren, zodat u op elk moment veranderingen in uw tuin kan doorvoeren.

Wij zijn een flexibele jonge organisatie. -- Hierdoor kunnen wij makkelijk inspelen op de consument!
Uw kweker

NAAM : Joost Sterke

LOCATIE : Haaren

TAGS : Coniferen, heesters, volle grond, Taxus, flexibel

WEBSITE : www.jooststerke.nl