Gasthuishoeve

Gasthuishoeve

Streekbelevingscentrum in het Groene Woud van Brabant.
Openingstijden Gasthuishoeve

Volg ons op

pijl links   kruis   pijl rechts DagopvangMariaPersoonlijke aandacht in een huiselijke omgeving

Dagopvang maria

Maria Dagopvang Maria is een kleinschalige particuliere opvang bedoeld voor ouderen die behoefte hebben aan een daginvulling buitenshuis. Persoonlijke aandacht staat hierbij voorop. Deze dagopvang sluit direct aan op het leven van alledag en de activiteiten vinden plaats in een huiselijke sfeer.

De dagopvang biedt de deelnemers een fijne, ongedwongen en zinvolle daginvulling. Belangrijk zijn hierbij de sociale contacten en het bezig zijn met diverse materialen. Dit stimuleert het behoud van hun vaardigheden, maar we proberen daarnaast ook altijd om er iets moois van te maken. Dit resulteert in een kwaliteitsproduct en voegt iets extra's toe aan de activiteiten. De gemaakte producten dienen verkoopbaar te zijn en wij besteden hier dan ook veel aandacht aan. Zo is ook ons eigen merk "Knøtsie" ontstaan. Wij maken met onze deelnemers gebreide en gehaakte producten maar we hebben ook diverse producten uit onze belevings- en moestuin. Het is bijvoorbeeld zeker de moeite waard om van onze stoofperen of tomatenchutney te proeven. Elk product is mooi verpakt en daarom ook zeer geschikt om kado te geven.

Ikzelf, Maria, leid deze opvang, maar onze actieve mensen zorgen zelf voor de diversiteit van ons assortiment. Alle producten zijn daarom uniek. Wij nodigen u graag uit op de Gasthuishoeve om met ons merk Knøtsie kennis te maken.

Huiselijke omgeving --aansluitend op dagelijks leven
Uw streekproducente

NAAM : Maria

LOCATIE : Den Dungen

TAGS : dagopvang, ouderen, assortiment, creatief, Knøtsie

WEBSITE : www.dagopvangmaria.nl