Gasthuishoeve

Gasthuishoeve

Streekbelevingscentrum in het Groene Woud van Brabant.
Openingstijden Gasthuishoeve

Volg ons op

pijl links   kruis   pijl rechts BoomkwekerijJohn van den HurkOnze producten worden geheel volgens de wensen van de klant geleverd.

Boomkwekerij John van den Hurk

Boomkwekerij John van den Hurk Onze passie is de Ilex (hulst). Veel Ilex-soorten zijn zeer decoratief en worden toegepast als sierplant in de tuin. De Ilex is een geslacht van ruim 400 soorten bloeiende planten uit de hulstfamilie. De Ilex komt voor in verschillende vormen en kunnen als struik en boom een hoogte van ruim 25 meter bereiken. Er zijn zowel groenblijvende en bladverliezende soorten. De bladeren kunnen gaafrandig tot stekelig getand zijn. Ilex-soorten zijn meestal tweehuizig (mannelijke en vrouwelijke bloemen aan verschillende planten). Wij bestuiven onze Ilex met een bijenvolk. De vrucht, rode bes die een tot tien zaden bevat, is een voedselbron voor veel soorten vogels. Ook andere wilde dieren eten de bessen. Bij slecht weer schuilen vogels graag tussen de stekelige bladeren.

Een groot deel van ons assortiment aan Hulst wordt in de maanden voor kerstmis geleverd met rode bessen. Uiteraard is ons assortiment groter, we nodigen u graag uit om eens een kijkje te nemen op onze website, of kom langs op onze kwekerij. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren rooien onze producten machinaal waarna we ze direct zelf verwerken en verzendklaar maken. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een prachtig vers product. Door onze uitgekiende logistiek zijn we in staat om zeer snel te leveren, of het nu gaat om een kleine specifieke of grote actiematige partij. Wij faciliteren zowel een ochtend als een avondtransport vanuit onze eigen laaddocks waardoor snelle levering gegarandeerd is. U staat als klant bij ons centraal. Wij leveren geheel volgens uw wensen, in pot of kluit, met of zonder etiket, u mag het zeggen.

Maak een afspraak om onze producten persoonlijk te bekijken.-- U bent van harte welkom!
Uw kweker

NAAM : John van den Hurk

LOCATIE : Sint-Oedenrode

TAGS : Ilex 'Blue Maid', Central Point Brabant, Gasthuishoeve

WEBSITE : www.evdhurk.nl