Gasthuishoeve

Gasthuishoeve

Streekbelevingscentrum in het Groene Woud van Brabant.
Openingstijden Gasthuishoeve

Volg ons op

pijl links   kruis   pijl rechts HoveniersbedrijfTwan BrinkmanJong en dynamisch

Hoveniersbedrijf Brinkman

Hoveniersbedrijf Brinkman Wij zijn een jong en dynamisch hoveniersbedrijf gevestigd in het kerkdorp Olland. Sinds 2001 realiseren wij de meest uiteenlopende tuinen in de regio. U kunt voor alle denkbare werkzaamheden bij ons terecht, van het ontwerp tot de daadwerkelijke aanleg en uiteindelijk het onderhoud van uw tuin. Op onze website vind u meer informatie over onze werkwijze en een impressie van de reeds door ons gerealiseerde projecten. Vanaf de start van het project ”De Gasthuishoeve” zijn wij nauw betrokken bij de uitvoering. De binnentuin is dan ook in samenwerking met ons ontworpen en door ons aangelegd.

We hebben getracht in deze tuin vele verschillende materialen samen te brengen. U ziet hier onder andere een mooie natuurvijver met bruggen van hout, pergola's, terrassen van diverse soorten stenen etc. Daarnaast hebben we gewerkt met diverse mediterrane bomen en planten die in deze binnentuin mooi tot z'n recht komen. Zeker een bezoekje waard! Als u besluit uw tuin professioneel en grondig aan te pakken is het natuurlijk logisch dat u zich eerst verdiept in de mogelijkheden. Graag helpen wij u hierbij.

In nauwe samenwerking met u werken wij het basisidee uit tot een prachtig, op maat gemaakt ontwerp. Daarnaast kunnen wij alle werkzaamheden voor u uitvoeren, van het grondwerk tot het leggen van de bestrating, aanleggen van het gazon en de beplanting of het installeren van de beregening. Voor alle facetten kunt u bij ons terecht.

Volg het bord Tuinadvies van Hovenier Twan Brikman van De Gasthuishoeve op Pinterest.

Mediterrane binnentuin Gasthuishoeve-- ontwerp en realisatie door Hovenier Twan Brinkman
Uw hovenier

NAAM : Twan Brinkman

LOCATIE : Sint-Oedenrode

TAGS : Hoveniersbedrijf, tuin, aanleg, installeren, uitvoeren

WEBSITE : www.twanbrinkman.nl