Gasthuishoeve

Gasthuishoeve

Streekbelevingscentrum in het Groene Woud van Brabant.
Openingstijden Gasthuishoeve

Volg ons op

Gasthuishoeve   Gasthuishoeve   Gasthuishoeve Streekbelevingscentrum GasthuishoeveMediterrane binnentuineen stukje vakantie in uw eigen tuin

Inspiratie voor terras of serre
Mediterrane binnentuin

De mediteranne binnentuin van de Gasthuishoeve is de perfecte plek om inspiratie op te doen voor uw terras of serre. De mediterrane tuin heeft een mooie wandelroute over meerdere bruggetjes. Diverse bomen zijn fruitdragend. In de tuin is een mooie vijver aangelegd met diverse waterplanten. Bij de vijver staan bankjes waar u heerlijk kunt zitten en de sfeer in u op kunt nemen. U vindt diverse presentaties van hoe u met verschillende materialen een sfeervol terras kunt aanleggen en deze kunt aankleden met, bijvoorbeeld, een pergola. Mediterrane tuinen winnen aan populariteit in Nederland. In de Mediterrane tuin staat de warme sfeer centraal, die door veel mensen wordt geassocieerd met vakantie. Graag adviseren wij u welke toepassingen mogelijk zijn voor uw specifieke situatie.

In deze tuin vindt u ook de lunchroom, onder diverse overkappingen kunt u heerlijk zitten of loungen en genieten van de vele planten en bomen. De planten zijn ook direct te bestellen in onze webshop.

Mediterrane binnentuin --inspiratie voor tuin & terras

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Gasthuishoeve nieuwsbrief of breng een bezoek aan onze webshop.. Aanbiedingen, nieuws, tips en een vooruitblik op de komende themaweken. U blijft hiermee op de hoogte van de komende activiteiten. Wij informeren u op tijd zodat u niets hoeft te missen.

Sint-Oedenrode

Het dorp Sint-Oedenrode wordt ook wel het "groene" hart van de Meijerij genoemd. Het telt ongeveer 17.000 inwoners. In de huidige Kerkstraat, vlakbij de markt is het gezellig toeven. Sint-Oedenrode dankt zijn naam aan de heilige Oda, een Schotse prinses, die omstreeks het jaar 700 naar Rode kwam. Als pelgrimsoord werd het Sint Oda Rode en daaruit ontstond de huidige naam. Er heeft een graafschap Rode bestaan en Sint-Oedenrode mocht zich eens de hoofdstad van Peelland noemen. Sint-Oedenrode ligt langs de rivier de Dommel in een veelzijdig coulissenlandschap.